feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

24 sept. 2008

Invitatii G-mail gratis, moca, free... Cum vreti voi!

Dau invitatii g-mail moca! cine vrea sa ma contacteze la claudiu_petreanu@yahoo.com sau claudiupetreanu18@gmail.com sau contancteaza-ma pe messenger la id claudiu_petreanu

CNP-uri pentru orange

Stiu ca multi dintre voi aveti optiunea orange young si stiu ca multi dintre voi aveti cnpuri false. O sa pun si eu la dispozitie 1000000 de CNPuri pt toti doritorii

Click DOWNLOAD

Se amână experimentul. LHC nu va putea fi repornit înainte de primăvara lui 2009

LHC, acceleratorul de particule construit la graniţa dintre Franţa şi Elveţia nu va putea fi repornit decât în primăvara anului viitor, din cauza unei defecţiuni mecanice, au anunţat marţi oficiali ai CERN, citaţi de AFP.
LHC
“Timpul necesar pentru analizarea şi repararea defecţiunii exclude repornirea acceleratorului înainte de oprirea obligatorie, pentru mentenanţă, din perioada iernii, astfel încat LHC îşi va relua activitatea în primavara lui 2009″, anunţă CERN, într-un comunicat de presă.

După succesul testării de la începutul lunii, acceleratorul a trebuit să fie închis din cauza unei defecţiuni mecanice. Specialiştii spun că a avut loc un incident în timpul unui test. O parte componentă a maşinăriei s-a stricat şi trebuie reparată.

Proiectul de aproape patru miliarde de euro a fost demarat în 1983, iar lucrările pentru construirea acceleratorului au început în 1996, în Alpii elveţieni. Acceleratorul fost oprit prima dată la câteva zile de la lansarea din 10 septembrie. De vină a fost atunci o problemă electrică ce a afectat sistemul de răcire.

Sursa: Antena 3

Nu gasesti ce cauti? Incearca aici...